Alexandra & Ulf

Alexandra är en sann Livsnjutare, som idag har valt att gå genom livet med Njutning som ledstjärna. Med sin bakgrund som civilekonom från Handelshögskolan i Stockholm har hon gjort ett medvetet val att lämna den inkörda vägen som karriärist och strukturfascist till förmån för att leva sitt liv som en livsbejakande njutare.

Ulf har under hela sitt yrkesverksamma liv jobbat med att förverkliga folks drömmar. Allt från charterresenärer i Italien till japaner på rundtur i Skandinavien.
"Att resa fyller både på energi och skapar njutning. Det är när man sitter där på en bänk i en bortglömd park någonstans som man inser att allt finns runt omkring en i vardagen. Kan du behålla känslan kommer du vara bättre rustad att finna njutning runt omkring dig där hemma."

Den 7 juli 2005 föddes nästa generation livsnjutare i familjen Berg, då Olle kom till världen. Två år senare, 19 september 2007, dök näste livsnjutare upp. Han heter Edvin och är, liksom sin storebror, duktig på att njuta av det enkla i vardagen.

 

Livsnjutare Berg HB | Kalmgatan 3 | S-121 45 Johanneshov | 08-668 6899 | Info@LivsnjutareBerg.se